The Mandala Hotel

1200+ ReviewsToon prijzen

The Mandala Hotel

Het modern ingerichte Mandala Hotel is geen standaardhotel. Je kunt er studio’s of suites huren, allemaal op vijfsterren niveau. Een verblijf kan voordeliger zijn dan je misschien denkt; er zijn regelmatig scherpe aanbiedingen. Voor een romantisch weekend Berlijn zijn de studio’s heel geschikt, omdat je alle vrijheid hebt en toch heerlijk verwend wordt. De studio’s beschikken standaard over een kleine keuken, een werkplek, een walk-inn closet en goede queen-size bedden.

Voor meer ruimte boek je een management-, executive- of superior suite. Vanuit je king-size bed kun je in deze kleine paleisjes genieten van de prachtige architectuur rondom de Potsdamer Platz. Het woon- en slaapgedeelte zijn in de suites van elkaar gescheiden en de totale grootte varieert van 50 tot 60 m².

De badkamers zijn voorzien voorzien van een douche of ligbad, een toilet, wastafels slippers en verzorgingsproducten. Voor meer luxe ga je naar de ONO-spa op de elfde verdieping. Daar worden verschillende arrangementen aangeboden, die zoveel mogelijk worden aangepast aan je wensen. Je kunt je op verschillende manieren laten masseren, een uitgebreide beautybehandeling krijgen en er zijn een manicure en pedicure aanwezig. Ook zijn er verschillende sauna’s en een fitnessruimte.

Na een aantal uren relaxen kun je genieten van een heerlijke maaltijd in restaurant Facil of een cocktail drinken in bar Qui. In het Mandala Hotel is gratis wifi beschikbaar.

Potsdamer Straße 3, Mitte, 10785 Berlijn, Duitsland
Hotel in Berlijn » 5 sterren » The Mandala Hotel