The Circus Hotel

750+ ReviewsToon prijzen

The Circus Hotel

The Circus Hotel ligt aan de Rosenthaler Platz, iets ten noorden van het centrum van Berlijn. Zowel de kamers als de andere ruimten zijn vormgegeven door de in Berlijn gevestigde binnenhuisarchitecte Sandra Ernst. Bij het ontwerpen stelde zij zichzelf steeds de vraag of ze zelf in het hotel zou willen wonen. Het resultaat is een gemoedelijke en huiselijke sfeer, ideaal als uitvalsbasis voor je dagen in Berlijn.

De hotelkamers hebben allemaal een eigen sfeer, die wordt gekenmerkt door terugkerende patronen, bijzondere kleuren en handgemaakte meubels, maar ook door moderne voorzieningen zoals een grote LCD-televisie, gratis wifi en een volledig ingerichte badkamer. Wil je extra ruimte en privacy? Dan kun je kiezen voor de junior suite, of appartementen met twee of drie kamers. Je krijgt er dan een woonkamer en zelfs een keuken bij om zelf eten te koken!

The Circus Hotel helpt je graag om je verblijf in Berlijn nog leuker te maken. Denk aan toeristische rondleidingen, het huren van fietsen, yogalessen of bijzondere programma’s rond een thema, zoals de geschiedenis van Berlijn. Vanaf het dakterras van het Circus Hotel heb je zicht op de Fernsehturm (iets lastiger is het om het Circus Hotel te herkennen vanaf de Fernsehturm). Bij het hotel hoort restaurant Fabisch, waar je heerlijk (biologisch) kunt ontbijten, lunchen en dineren. Probeer eens de broodmaaltijd met een Duits speciaalbiertje of één van de wijnen. Bij mooi weer kun je buiten zitten op de binnenplaats.

Het Circus Hotel ligt in een populaire en levendige volkswijk. Je vindt er dan ook een ruime keuze aan restaurants, boetiekjes en andere leuke winkels. In 10 minuten lopen ben je bij het beroemde Museumsinsel, waar ook de Berliner Dom staat. De winkels rond de Hackescher Markt en het begin van Unter den Linden liggen eveneens op loopafstand. Voor de rest van Berlijn stap je voor de deur in de metro (lijn U8 van de U-Bahn).

Rosenthaler Straße 1, Mitte, 10119 Berlijn, Duitsland
Hotel in Berlijn » Beste hotels » The Circus Hotel