Scandic Berlin Potsdamer Platz

5300+ ReviewsToon prijzen

Scandic Berlin Potsdamer Platz

Aan een mooie nieuwe promenade – vlakbij de Potsdamer Platz – ligt hotel Scandic Berlin Potsdamer Platz. Scandic hotels staan bekend om hun ingetogen luxe en moderne en lichte Scandinavische stijl.

Dat is onder andere terug te zien in de kamers die geïnspireerd zijn op de natuur in Scandinavië en de vier seizoenen. Standaardkamers zijn tussen de 20 en 30 m2 groot en uitgevoerd met een houten vloer, grote ramen, verduisterende gordijnen, goede bedden, een bureautje en een fauteuil. Andere voorzieningen zijn: gratis wifi, een flatscreen tv en airco. In de badkamer heb je de beschikking over een douche of ligbad, toilet, haardroger en toiletartikelen. Je kleding ziet er weer keurig uit na gebruik van de aanwezige strijkplank en strijkbout.

In de fitnessruimte op de achtste verdieping kunt je uitgebreid trainen en onderwijl genieten van het prachtige uitzicht over Berlijn. Relaxen kan in de Holmes Place Spa naast het hotel en het Tierpark is zeer geschikt om te joggen, wandelen en fietsen. In het restaurant op de derde verdieping worden heerlijke gerechten geserveerd (vaak biologisch en fair trade) en je komt er tot rust in de natuurlijke sfeer die is aangebracht.

Scandic Berlin Potsdamer Platz houdt extra rekening met het milieu en is daarom door ons aangemerkt als ‘duurzaam hotel’. In vergelijking met 10 jaar geleden gebruikt het hotel 17% minder energie en 14% minder water. De hoeveelheid afval is flink verminderd en er worden natuurlijke schoonmaakmiddelen gebruikt.

Gabriele-Tergit-Promenade 19, Mitte, 10963 Berlijn, Duitsland
Hotel in Berlijn » 4 sterren » Scandic Berlin Potsdamer Platz