Almodovar Hotel Berlin

400+ ReviewsToon prijzen

Almodovar Hotel Berlin

In het bruisende stadsdeel Friedrichshain ligt het design- en eco-hotel Almodovar. Het Almodovar Hotel Berlin heeft 60 kamers in een moderne stijl met veel natuurlijke materialen, zoals meubels van rozenhout (uit duurzaam beheerde bossen). In de standaardkamer heb je de beschikking over een flatscreen tv, gratis wifi, een bureautje, airco, een yogamat en een minibar met biologische drankjes. De badkamer is voorzien van een douche, wc, ecologische verzorgingsproducten en een haardroger. Wil je iets meer ruimte? Kies dan voor een superior kamer, waarvan sommige een balkon hebben. Op verzoek is het mogelijk om later uit te checken.

Kern van filosofie van het Almodovar hotel is de combinatie van ethiek en esthetiek. Dat betekent werken met mooie en eerlijke materialen, respectvol omgaan met de gasten en het personeel en permanent openstaan voor verandering en vernieuwing. Dat het Almodovar Hotel Berlin een eco-hotel is blijkt onder andere uit het gebruik van groene energie, het duurzame hout en textiel, de ecologische schoonmaakproducten en het recyclen van afval. In het restaurant worden uitsluitend biologische en vegetarische maaltijden geserveerd, als het even kan van lokale producenten.

Op de bovenste verdieping van het hotel is een wellnesscentrum met een sauna en een ruimte waar verschillende massages en yogalessen worden aangeboden. Ook is er een loungebar waar je een prachtig uitzicht hebt over Berlijn. In de omgeving van het Almodovar hotel vind je veel leuke winkels, restaurants, clubs en cafe’s. De bekende Simon-Dach Straße en Boxhagener Platz liggen op loopafstand, maar er stopt ook een tram voor de deur.

Boxhagener Straße 83, Friedrichshain-Kreuzberg, 10245 Berlijn, Duitsland
Hotel in Berlijn » 4 sterren » Almodovar Hotel Berlin